עיצוב והרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/07/2012 | 10:33 | מאת: אלונה

שלום ד"ר פרידמן, אני בת 52 ומתעניינת בניתוח עיצוב והרמת חזה. בשנתיים האחרונות במיוחד החזה שלי איבד הרבה מנפחו וכתוצאה מכך שמוט יותר וזה מאוד מציק לי. קראתי הרבה חומר על הניתוח הזה ובכל זאת עדיין מאוד חוששת ממנו כמו גם מהצלקות ומהתוצאה הסופית. חלק אומרים לי: אל תכניסי את עצמך לסיפור הזה ולבעיות שעלולות להיגרם ולתוצאות שעשויות להיות בלתי הפיכות. תישארי כפי שאת ותלמדי לקבל את השינויים בגוף. אבל אני לא מפסיקה לחשוב על זה וכל כמה חודשים אני שוב נכנסת לאתרים שונים ובודקת המלצות ותגובות. אני יודעת שכל ניתוח טומן בחובו סיכון ולכן אני מחפשת לשמוע ממומחים בתחום דברים שאולי אינני יודעת ויוכלו להרגיע ולחזק אותי לקחת החלטה. מודה לך מראש על תשובתך.

אלונה שלום, מדובר בניתוח בטוח עם שעור סבוכים נמוך. הרמת חזה ניתן לבצע עם או ללא שתלים, בתלות בגודל החזה ובשאיפותיך. הצלקות הנן חלק בלתי נפרד מהניתוח, לרוב עדינות אולם עשויות להיות בולטות והיפרטרופיות במקרים נדירים.אני מניחה שבשלב זה את די מתמצאת בפרטי ההליך הניתוחי, ועושה רושם שאת מעוניינת מאוד בשינוי. אני מציעה בשלב זה שתפגשי עם אנשי מקצוע על מנת שתבחרי את המנתח עמו את מרגישה נינוחות ובטחון וקרוב לודאי שההחלטה תהיה אז קלה יותר. בהצלחה!

08/07/2012 | 08:07 | מאת: אלונה

ד"ר פרידמן, תודה רבה על תשובתך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן