מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/06/2012 | 09:58 | מאת: מיכל

שלום רב דר טלי, אני בת 46 לאחר 5 לידות וניתוח קיסרי 1 תאומיים, גובה 1.68 משקל 51קג רזה. יש לי בטן עם רפוי עד סמ מעל הטבור ושומן שמתרכז בבטן. ורציתי לעשות מתיחת בטן כי הבטן לא יפה. אין לי מושג אם יש מספיק עור לבצע מתיחת בטן האם נתקלת במצב כזה? כמו כן רציתי לדעת אם אפשר לראות תמונות של לפני ואחריי ניתוחים שבצעת., והאם את עובדת עם הכללית? תודה ויום טוב

25/06/2012 | 13:16 | מאת: מיכל

בנוסף רציתי לדעת האם מתיחת הבטן כוללת נקזים שנשארים לכמה ימים בבטן לאחר הניתוח תודה

אכן, מתיחת הבטן לרוב כוללת נקזים למספר ימים.

הי מיכל, נשמע מדבריך שקיימים עודפי עור ושומן בדופן הבטן. אני ממליצה שתגיעי לייעוץ בו אוכל לבחון את האזור הרלוונטי ולייעץ לך באשר לפתרונות האפשריים. בהתאם לניתוח המומלץ תוכלי לצפות בתמונות ולפגוש מטופלים שבצעו את הניתוח... לפרטים נוספים אנא צלצלי למרפאתי 03-6045777 או באופן ספציפי לשגית 050-7755393

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן