עיצוב זרועות

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/06/2012 | 12:31 | מאת: ח

(בת 50)יש לי עודף עור ממש באזור החלק העליון של הזרועות.(החלק השני יש לציין נראה טוב-מאד.)בגלל זה לא יכולה ללבוש שמלות או גופיות ללא שרוולים שכה אני רוצה. מעוניינת לדעת איפה הצלקות תהיינה? והאם יש מקום הכי מוסתר באזור?כך שיתאפשר ללבוש כאמור?תודה מראש על תשובתך.......(נ.ב - האם קיימות תמונות של אחרי להמחשה? אשמח לראות) תודה ויום מואר........

שלום לך, לפי תאורך ניתן כנראה להסתפק בחתך קצר, יתכן כזה הגובל בבית השחי. זהו המיקום המוסתר ביותר אולם לא תמיד מתאים להיקף עודפי העור.במסגרת הייעוץ במרפאה נוכל להעריך מה סוג הניתוח המתאים לך, וכמובן תוכלילצפות בתמונות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן