שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/05/2012 | 21:56 | מאת: מיכל אלטמן

שלום! עברתי 2 ייעוצים ב-2 מכונים שונים לשאיבת שומן מהירכיים. 2 המכונים מציעים שיטת טום-סנט. שניהם מאוד אמינים ועובדים עם רופאים מאוד מנוסים. הבעיה- מכון אחד מציע את הניתוח בהרדמה מלאה, ומככון שני מציע בהרדמה מקומית. אני דיי חוששת מההרדמה המלאה ולא בא לי לעבור ניתוח "אמיתי" עם כל מה שכרוך בכך. מצד שני- אני רוצה שהניתוח יצא מוצלח, וישאבו לי כמה שיותר שומן. מבחינה הגיונית נראה לי שבהרדמה מלאה ניתן לשאוב יותר כמות שומן. האם זה נכון? יותר התחברתי לרופאה שעושה הרדמה מקומית והיא מאוד נחמדה ורצינית, אבל אני אולי שאם אעשה את הנתוח בהרדמה המלאה הוא כמות השומן שיישאבו לי תהיה גבוהה יותר? תודה רבה!

מיכל שלום, שאיבות שומן קטנות ניתן לבצע בהרדמה מקומית, בינוניות בהרדמה כללית או מקומית וטשטוש וגדולות יחסית בכללית. הרדמה כללית הנה מאוד בטוחה כיום. אני ממליצה שתתרשמי מהכימיה עם המנתחים עימם את נפגשת, ודאי שהנם כירורגים פלסטים חברי האגוד, נסיונם בתחום, ואיכות המרכז הרפואי בו הם מנתחים. אני מניחה שיוכלו להציג בפניך מה האפשרויות השונות העומדות בפניך, גם מבחינה אסתטית וגם מבחינה בטיחותית. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן