הרמת חזה יחד עם מתיחת בטן באותה הרדמה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/05/2012 | 20:00 | מאת: גלית

אני מתעניינת בניתוח משולב וקראתי בעיון חומד על כך . האם את ממליצה?

גלית שלום השלוב בין מתיחת בטן להרמת חזה הנו שכיח וניתן באמצעות ניתוחים אלו לשפר בצורה משמעותית את חזות הגוף. בטיחות ההרדמה כיום מאפשרת לבצע ניתוחים משולבים ללא עליה משמעותית בשעור הסבוכים. ביעוץ הראשוני אני מעריכה מהם הצרכים האסתטיים של המטופלת, האם יכולה להרוויח משלוב של מספר אזורים בו זמנית והאם מצבה הרפואי הכללי מאפשר זאת. בכל מקרה, היקף הניתוח יהיה מותאם אישית למטופלת ולאופי הניתוחים להם זקוקה. בהצלחה!

06/05/2012 | 07:12 | מאת: ענבל

היי גלית, לפני כמה חודשים עברתי את שני הניתוחים בו זמנית. מאד מרוצה ומאד ממליצה, התוצאות פשוט מדהימות. עברתי את הניתוחים ע"י ד"ר טלי פרידמן שהיא בהחלט מנתחת יחידה בארץ בעלת מומחית על לעיצוב הגוף. ממליצה לך ללכת לפגישת ייעוץ, לא תתחרטי. רופאה עם ניסיון רב. בהצלחה.

21/08/2012 | 14:09 | מאת: נעה

ואחרי כמה זמן הרגשת את השיפור אם אפשר לשאול???

21/08/2012 | 18:50 | מאת: זהבה

היי ענבל אני מיועדת לעבור ניתוח מתיחת בטן היקפית אצל ד"ר טלי פרידמן עוד כחודש בערך ואני מאוד מעוניינת לשלב את הרמת החזה ביחד. האם מניסיונך יש איזשהם בעיות מיוחדות בשילוב של שני הניתוחים האלהה? ואיך היתה לך ההחלמה ? אודה לך על תשובתך

09/02/2013 | 21:42 | מאת: גלית

אם תכתבי לי פה שאתם רוצים דיווחים אשמח לכתוב...

17/07/2013 | 16:49 | מאת: שיר

אני דתייה ומעדיפה לעשות ניתוח עי רופאה...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן