מתיחתבטן אחרי ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/04/2012 | 18:02 | מאת: יעל

שלום לד"ר פרידמן, אני מעל שנה לאחר ניתוח שרוול, ונשאר לי סינר גדול בבטן.זקוקה למתיחת בטן, אך חוששת מאד כי שמעתי שזה ניתוח קשה עם החלמה לא קלה.מהם הסיבוכים הקיימים בניתוח זה ומהו שיעורם? מהו זמן ההחלמה המשוער? והאם לאשה בת 57 הסיכונים רבים יותר? תודה על תשובתך.

יעל שלום, ניתוח מתיחת בטן אינו ניתוח גדול במיוחד ואינו מסוכן. מדובר בניתוח ברקמות שטחיות ולפיכך כואב פחות מניתוחים בהם מבוצעת פתיחת הבטן או החזה. בנוסף, באמצעות שיטות מתקדמות ניתן להפחית את הכאבים בימים שלאחר הניתוח ולאפשר למטופל להתנייד מיד לאחר הניתוח.במידה ומצבך הבריאותי תקין או במידה ואת סובלת ממחלות רקע מאוזנות, אין מניעה מבצוע הניתוח, ללא קשר לגילך. הניתוח בטוח, והסיבוכים השכיחים ביותר קשורים לרפוי פצעי הניתוח, למשל תפר שמציק וכו. שעור שביעות הרצון מניתוח זה גבוה ביותר, אסתטית ותפקודית. את מוזמנת להגיע לייעוץ אישי , שבת שלום.

30/04/2012 | 14:47 | מאת: שרי

שלום יעל, גם אני לאחר ירידה משמעותית במשקל ולפני כשנה וקצת עברתי ניתוח למתיחת בטן. הניתוח ממש לא קשה. הכאבים ממש בקטנה ליום יומיים. התוצאות מדהימות, ממליצה!!! התיסכול והביטחון שהיה חסר לי בעקבות סינר הבטן שנוצר מהירידה במשקל, פשוט היום נעלם. אין לך ממה לחשוש. עברתי את הניתוח ע"י ד"ר טלי פרידמן, שווה לך להגיע לייעוץ, מבטיחה לך שאת תצאי רגועה. בהצלחה, שרי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן