מחטב לאחר ניתוח שאיבת שומן מסוג בוקי טייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/04/2012 | 06:26 | מאת: מימי

שלום, מדוע צריך ללבוש מחטב לאחר בודי טייט בירכים החיצוניות ?? לכמה זמן ומה קורה במידה ואני לא ילבש אותו כול הזמן ??תודה !!

הי מימי, לאחר שאיבת שומן בשיטת הבודי טייט יש ללבוש את המחוך לחודש. בשאיבת שומן נגרמת טראומה פנימית לרקמה עקב הליך השאיבה ונוזלים נוטים להצטבר במידה ולא מפעילים לחץ קבוע על המקום. המחוך מיועד לזרז את הליך ההחלמה, להפחית נפיחות ולמנוע לחצים נקודתיים אשר עלולים לפגום בתוצאה.

25/06/2014 | 22:27 | מאת: נויה

אני בדיוק שבוע החאי בודי טייט בבטן ובמותניים. לובשת המחטב כל הזמן לפיי ההנחיות ומורידה רק למקלחת. לוחץ לי באוח וממש שורף באזורים מסוימים המגה עם המחטב ואני ממש מרגישה כשמורידה אותו שיש אזורים שלמים שכאילו "נרדמו" אם תחושתיות נמוכה וחלק מהעור קיבל גוון צהבהב. מרגיש לי כאילו המחטב עוצר לי את הדם. האם להמשיך ללבוש אותו למרות החשש או שאלו תופעות נורמאליות?

22/12/2017 | 22:19 | מאת: דותן

עשיתי שאיבת שומן שיטת בודי טייט לפני 5 ימים ועדיין לא רואה שום שינוי חוץ מבצקות קשות, וסימנים כחולים

19/01/2013 | 20:52 | מאת: אלקיים סוזי

גם אני עשיתי בודי טייט אני לא רואה את התוצאות אמרו לי שהמחטב עושה את העבודה האם אני לא צריכה לראות תוצאה מיידית?

15/09/2013 | 10:44 | מאת: טלי

בודי טייט והייתי רוצה לשוחח עם מישהי שעברה את זה. תודה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן