מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/04/2012 | 23:25 | מאת: איילת

דר' טלי שלום, אני בת 43 לאחר 4 לידות, 2 אחרונות בניתוח קיסרי, בניתוח אחרון קשרתי חצוצרות. עכשיו שנה וחודשיים לאחר לידה הבטן נראית כמו בטן של חודש רביעי, הייתי בייעוץ למתיחת בטן ושאיבת שומן, הרופאה אמרה ש השריר ליניאלבה נפרד וצריך ל חבר אותו, שאלתי האם ידוע לך על השתתפות הקופה בניתוח שכזה, תודה.

שלום איילת, הבעיה המרכזית ממנה הנך סובלת הנה התרחקות בין שרירי הבטן, מה שיוצר בלט בטני ומראה של בטן הריונית. הניתוח הנו למעשה מתיחת בטן, אשר תכלול מרכיב של תפירת השרירים. פעילות גופנית לא תטפל בבעיה זו. לרוב הקופות אינן מאשרות ניתוח זה באינדיקציה שציינת, אלה רק אם קיימות פריחות תחת קפל העור. באשר לביטוחים הפרטיים, כבר נתקלתי בביטוחים שאישרו באינדיקציה זו, אולם באופן פרטני כמובן, בהתאם לחומרת הבעיה. אשמח לסייע לך אם תרצי, חג שמח, טלי

15/04/2012 | 12:12 | מאת: תמר

מצטרפת לאיילת בשאלה- אני בת 42 אחרי 5 לידות מתוכן 4 קיסריים, האם יש איזושהי אפשרות להשתתפות הקופה בניתוח שכזה, אולי מהסיבה הפסיכולוגית? אני חורגת בכ 3-5 ק"ג מהמשקל ה"אידאלי" שלי BMI תקין, שומרת על תזונה וספורט והבטן מזעזעת, גם השנה לא אקנה בגד ים ולא אבלה עם ילדיי במקומות שדורשים לבוש מינימלי, שלא נדבר על זוגיות...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן