עע

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/03/2012 | 20:20 | מאת: מיכל

שלום רב אני כשבועיים לאחרר שאיבה במותניים ... אני רואה בבירור צד אחד מנופח יותר בהרבה וזה מאוד מפריע לי לעין שהמותנים לא אותו הדבר .... יש מצב שזה יסתדר יכול להיות שרק בצד אחד מיתנפח יותר ? הצורה פשוט שונה מאוד .... ??????? תודה

שלום מיכל, נפיחות באזור השאיבה הנה שכיחה ומתרחשת בשבועות הראשונים לאחר השאיבה באופן טבעי. לרוב מדובר בבצקת של רקמת השומן אולם לעיתים במקום השאיבה מצטבר כיס של נוזלים אשר אחראי על מראה אסמטרי. אני מציעה שתפני למנתח על מנת שיבדוק אותך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן