שומן בעכוז

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

15/03/2012 | 06:59 | מאת: hani

שלום, אני בן 24, גובה 186, משקל 93, אני מתאמן בחדר כושר בדרך כלל, הבעיה שיש לי משקל עודף באזור העכוז והירכיים ופחות באזורים אחרים. אודה לך אם תייעצי לי בעניין זה תודה,

שלום לך, על פי נתוני הגובה והמשקל שציינת, יש לך משקל עודף, ואצלך הוא כנראה מתרכז באזור העכוז והירכיים. הסיבה ששם מתרכז המשקל העודף הנה גנטית- זהו מבנה הגוף שלך,ושם נמצאים יותר תאי שומן בגופך בהשוואה לאזורים אחרים. הפתרון הנו להתמיד בפעילות גופנית ולנסות לרדת במשקל. באם ירידה במשקל לא תסייע לך, או אם אינך יכול לרדת במשקל, אתה מוזמן להגיע לייעוץ. באמצעות שאיבת שומן ניתן להסיר את רקמת השומן העודפת ולעצב את הגוף עם הדגשה של המבנה השרירי. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן