מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/03/2012 | 09:36 | מאת: רונית

ד"ר פרידמן שלום שמי רונית בת 45 וירדתי כ-45 ק"ג ממשקלי ואני במצב זה כבר כחמש שנים, אני מתאמנת שלוש פעמים בשבוע בחדר כושר אבל זה לא מנע את עודפי העור שהצתברו ונותרו רפויים בשיפולי הבטן התחתונה. כמו כן עדיין נותרו ריכוזי שומן בבטן דבר שקשה מאוד להיפטר ממנו. אני מאוד רוצה לעבור מתיחת בטן ושאיבת שומן קלה מאיזור הבטן אבל חוששת מאוד בקשר לשאיבת שומן דוקא, מה הסיכוי או האם את מכירה מקרים בהם לאחר שאיבת השומן מאיזור הבטן נוצרו מצבורי שומן במקומות אחרים ולא רצויים בגוף? מה הסיכוי שדבר כזה יקרה? אודה לך על תשובתך בברכה רונית ופורים שמח

שלום רונית, איחולי על הירידה המוצלחת במשקלך והשמירה הממושכת על המשקל! את בהחלט יכולה להנות מניתוח לעיצוב דופן הבטן, אשר יסיר עור עודף , יצעיר את הטבור, יצמיד את שרירי הבטן יעצב את רקמת השומן וכל זאת כדי לחטב את דופן הבטן. ברוב ניתוחי מתיחת הבטן שאני מבצעת כיום, אשלב שאיבת שומן. לרוב אוסיף שאיבות שומן גם באזורים סמוכים, על מנת להעניק למטופל עיצוב היקפי. קיימים מספר מיתוסים לגבי שאיבות שומן ושאלתך נגעה באחד מהם. מטרת שאיבת השומן הנה לשפר פרופורציות באזור בו קיים עודף שומן. לאחר השאיבה, אותו אזור יישאר מעוצב בצורה אסתטית ופרופורציונאלית גם בהמשך הדרך. באם תעלי משקל רב בהמשך, יצטבר שומן באזורים שלא טופלו,, שם נותר מספר גדול של תאי שומן, והאזור שטופל ישתנה פחות, משום שנותרו בו פחות תאי שומן. לפיכך, לא תגרם השמנה חדשה באזורים אחרים ישירות עקב השאיבה. את מוזמנת להגיע לייעוץ אישי במרפאטתי, חג שמח!

09/03/2012 | 18:57 | מאת: שרי

היי רונית, כל הכבוד לך על הירידה, כמוך גם אני השלתי ממשקלי 45 ק"ג. צודקת בהחלט, עם התמדה של ספורט לא תמיד כל העור העודף מתכווץ. מכירה את זה מקרוב, לאחר אימונים של שנים ולאחר השינוי שחל בי (היום מדריכת חדר כושר, עיצוב חיטוב וספינינג), הבנתי שמה שנשאר זה עור עודף שגם ספורט אינטנסיבי לא יעזור ובכדי להראות טוב גם ללא בגדים החלטתי לפנות לרפואה המתקדמת. לפני כשנה עברתי מתיחת בטן והרמה הגדלת חזה ושאיבת שומן במקומות שצריך ע"י ד"ר טלי פרידמן. אחרי עיצוב הגוף ע"י ד"ר פרידמן (בעיני מומחית מס' 1)ותוצאות כאלו מדהימות את תשמרי על זה כל כך חזק שמבטיחה לך שלא תעלי. מה גם את כותבת שאת שומרת על משקלך זמן ממושך. בהחלט שווה, אל חשש. לכי על זה לא תתחרטי. זה יעניק לך ביטחון ושיפור איכות חיים.. :) בהצלחה, שרי.

11/03/2012 | 14:52 | מאת: רונית

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן