שאיבת שומן בהרדמה מקומית

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/02/2012 | 12:09 | מאת: מישהי

שלום ד"ר פרידמן, האם ניתן לבצע שאיבת שומן בהרדמה מקומית בכל בתי החולים ואצל כל הכירורגים הפלסטיים? עד איזה נפח שומן ומכמה מקומות ניתן לשאוב בצורה כזו בבת אחת, וכיצד מעריכים את כמות השומן לשאיבה?

שלום לך, אני מאמינה שכל הכירורגים הפלסטית מבצעים שאיבות שומן קטנות בהרדמה מקומית. הכירורג הפלסטי המנוסה יוכל להעריך טרם הניתוח מהו נפח השומן אותו יסיר. בהרדמה מקומית אנו מוגבלים בכמות חומר ההרדמה המוכנס לגוף ולכן נפח השאיבה צריך להיות קטן עד בינוני, וזאת בקורלציה כמובן למשקל הגוף , נפח עד שני ליטר אספירט לרוב, אשר יכול להשאב גם ממקומות שונים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן