שומן לא יציב

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

24/02/2012 | 01:14 | מאת: שני

מה עשויות להיות הסיבות שבגללן השומן בגופי לא מוחזק ולא יציב? אני מאוד רזה ולמרות זאת,כאשר אני שוכבת על הצד הבטן בעצם "נופלת", הירכיים נשפכות,החזה,זרועות,פנים הברכיים וכו'..., כח המשיכה פועל בכל הכח,אני משום מה לא רואה את זה כך אצל אחרים, אפילו כאלה שעברו לידות(ואני עוד לא),זה נורא מתסכל,האם יש מה לעשות?

שני שלום, נשמע שאיכות העור שלך אינה טובה ושיש לך למעשה רפיון של הרקמות הרכות. מצב כזה יכול להגרם מנטיה גנטית תורשתית, לעיתים בנשים רזות שאינן מתעמלות, ממצבים של עודפי עור (אפילו קלים) לאחר שינויים במשקל עקב דיאטה או לידות, ועם הגיל.הייתי מציעה לך להעלות מסת שריר באמצעות התעמלות קבועה, יתכן ויהיה שפור ואם לא, את מוזמנת להגיע לייעוץ. בהצלחה

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן