שאיבת שומן המסה וכדומה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

21/02/2012 | 21:36 | מאת: חלי

הורדתי ממשקלי 25 קג אך בישבן וביריכיים ישנם עודפים אני מעט מבולבלת מכל השיטות : שאיבת שומן , המסה , ליזר , גלי רדיו וכדומה אשמח לסדר בדברים מה היתרונות של כל אחד מהם ואיזו פרוצדורה עדיפה ?????

שלום חלי, מדבריך נשמע שקיימים עודפי שומן ושאלתך מתמקדת בשיטה המומלצת לשאיבת השומן: כשמדובר על בשטחים או נפחים גדולים, השיטות המומלצות הנן באמצעות מכשיר שאיבת שומן רגיל או באמצעות הוויזר (גלי אולטרהסאונד). המסה זהו התהליך העובר על השומן טרם שאיבתו, ולא שם של שיטה או מכשיר ספציפים. משום שלאחר ירידה נכרת במשקל נוצרים לעיתים גם עודפי עור היוצרים מראה מלא באזור מסויים, אני ממליצה שתגיעי לבדיקה לצורך החלטה מה הפעולה הטיפולית שתעניק לך את התוצאות הטובות ביותר. את מוזמנת לקבוע תור אם תרצי, 03-6045777 להתראות!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן