מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/02/2012 | 21:40 | מאת: הצפונית

שלום לד"ר פרידמן, שמעתי עליך שבחים ואני מתעניינת על מתיחת בטן. אני עברתי שרוול קיבה ונותרתי עם הרבה עודף עור בבטן. ממש סינר גדול. רציתי לדעת האם הניתוח שאת מבצעת באסותא יכול להיות ממומן כולו או בחלקו ע"י חברת ביטוח? ואם מבצעים אותו באסף הרופא האם אפשר גם דרך קופ"ח כללית? אציין שאני בכלל מאזור הצפון הרחוק. תודה על התייחסותך.

שלום לך, במידה ואכן קיים סינר גדול או כזה שתחתיו נוצרות פריחות עוריות, קיים סיכוי טוב שהסרתו תוכר כחיונית מבחינה רפואית ע"י חברת הביטוח. אשמח אם תקבעי תור לייעוץ באסיא מדיקל 03-. 7645444 ונקדם את הנושא. עינת תוכל להסביר לך מהו החלק המכוסה ע"י חברת הביטוח. תוכלי לפנות אליה במספר שציינתי או ישירות בטלפון 054-3071388. במידה וקופת חולים כללית תתן לך טופס 17 לניתוח, תוכלי לבצעו באסף הרופא. חוק הבריאות החדש מאפשר למטופלים להנתח בכל בית חולים בו מעוניינים ואשמח לסייע לך ככל שידרש. מגיעים אלינו מטופלים מכל רחבי הארץ. אשמח לראותך בקרוב!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן