מיני מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/02/2012 | 14:43 | מאת: חני

שלום רב,בת 37 אחרי 4 לידות, לפני חודש עברתי מיני מתיחת בטן, הרופא אמר שאין אפשרות לבצע מתיחה מלאה, היום יש עדיין נפיחות קלה מעל הצלקת (הרופא אמר שאפשר יהיה לבצע שאיבת שומן קטנה),עדיין קיימים סימנים ועור רפוי מעל הטבור והטבור ניראה כמו קו ולא כמו עיגול... בקיצור אני לא ממש מרוצה מהתוצאה האם אפשר לבצע בכל זאת מתיחה מלאה?או תיקון לאיזור הטבור והבטן העליונה?אם כןמתי והאם תהיה צלקת נוספת?

שלום חני, עדין מוקדם להעריך את התוצאה הסופית. זכרי שהרקמות עדין תפוחות\בצקתיות עקב ניודן או עקב שאיבת שומן שיתכן ובוצעה באזור. אני ממליצה לך להמתין בסבלנות עוד חודשיים ואז להגיע למנתח שלך לבקורת . קיים סכוי גבוה שתאהבי את התוצאה בשלב זה. בעיקרון הייתי ממתינה כ-6 חודשים עד ניתוח מתקן במידה ויהיה צורך לבצעו. החלמה מהירה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן