מתעניינת בניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/02/2012 | 20:29 | מאת: בת שבע

שלום, מהו התהליך של הניתוח ? כמה הוא עולה ? מה זמן ההחלמה ? אשמח לפרטים

שלום בת שבע, ניתוח מתיחת בטן הנו כלי חשוב בידנו, על מנת לעצב את דופן הבטן. לרוב בשלוב עם שאיבת שומן, מסירים עור עודף, מצמידים את שרירי הבטן שהתרחקו זה מזה ומצעירים את הטבור.השינוי המושג לעיתים הנו עצום. הצלקת הניתוחית נמצאת בשפולי הבטן. מחיר הניתוח משתנה בהתאם לאורך הניתוח, אשר משתנה בין מטופל למטופל, ולכן קשה לנקוב במספר ספציפי.ההחלמה כשבועים עד חזרה לעבודה ושבועים נוספים עד חזרה לפעילות גופנית . אשמח לפגוש אותך לייעוץ אישי, לתאום טלפוני אנא צלצלי ל- 03-6045777

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן