הגדלת חזה דרך הטבור

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

31/01/2012 | 13:26 | מאת: בר גולדברג

שלום ד?ר פרידמן, אני מעוניינת בהגדלת חזה אך משום שאני חוששת מצלקות אני מעוניינת בהליך דרך הטבור. האם את מבצעת את ההגדלה בשיטה זו? והאם שיטה זו מומלצת? לדעתך האם כדאי לי לחפש מנתח שכן מבצע בשיטה זו? במידה וכן האם תוכלי להמליץ לי על מנתח? תודה! בר

שלום בר, שיטת ההגדלה דרך הטבור אינה מאוד רלוונטית, משום שמתאימה לשתלים עם סליין (מים פזיולוגיים), אותם מנפחים למעשה לאחר הכנסת השתל הריק פנימה. כיום ידוע שניתן לקבל תוצאות יפות יותר בהגדלת חזה באמצעות שתלי סיליקון (מעטפת סיליקון המלאה בגל סיליקון צמיג) . לכן גם בארצות הברית, שם היה פופולארי בעבר להגדיל חזה באמצעות שתלי סליין, השמוש בשתלים אלו הולך ופוחת. בנוסף, קיימות מגבלות טכניות אחרות בגישה שציינת, ההופכות אותה פחות לשיטה הנכונה לניתוח הגדלת חזה. הגישה הניתוחית המקובלת כיום הנה באמצעות חתך באורך מס ס"מ בקפל התת שדי, באזור מוסתר תחת השד, שם לרוב הצלקות מחלימות בצורה מצויינת. זוהי השיטה עליה אני ממליצה לרוב המטופלות.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן