מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

31/01/2012 | 08:58 | מאת: רות

שלום ד"ר טלי. לפני כחודשיים עשיתי מתיחת בטן. הבטן עדיין נפוחה מאוד (קשה ונראית כמו שאני בחודש חמישי להריון) לא נראה שינוי. בתפר שבבטן התחתון יש מתיחה מאוד חזקה ולא ישרה. לפי דברי הרופא הורידו 500 גר' עודף של עור. יש לי תחושה שמתחו כל כך חזק שהתפר לא ישר וגם "כאילו" כל האברים למעלה ומשכו, הבטן נראית כמו בלון נפוח עם קשר למטה. האם יש אפשרות לתקן את המעוות (לטעמי) ואם כן, אחרי כמה זמן. תודה מראש.

שלום רות, משום שזהו עדין שלב מוקדם לאחר הניתוח אני ממליצה שתפני לבדיקת המנתח, שכן תאורטית יתכן וקיימים נוזלים הגורמים לנפיחות הנכרת. במידה והכל תקין, תאלצי להתאזר בסבלנות ולהמתין עוד מספר חודשים עד תקון.החלמה מהירה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן