צלוליט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/01/2012 | 16:00 | מאת: עינת

שלום ד"ר פרידמן, הנני בת 36, ללא עודפי שומן, ספורטאית אך לצערי יש לי צלוליט מאוד לא יפה ביריכיים. מה ניתן לעשות בעניין ?

שלום עינת, צלוליט זוהי בעיה שכיחה באזורי העכוז והירך החצונית ונובעת מגנטיקה (מבנה רקמת השומן) או מרפיון עור. לכן יש לבדוק אותך ולהעריך את מקור הבעיה. הטיפול גם הוא קשור לגורם, כאשר במידה והצלוליט נוצר עקב רפיון עור, ניתן למתוח אותו ולהפחית או להעלים את הבעיה. באם מדובר על תפיחות ברקמת השומן אין פתרון אבסלוטי, מכשירים לא חודרניים יכולים לסייע אולם השפור הנו זמני ומחייב תחזוקה...

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן