לכל מי שעשתה או עומדת לעשות ניתוח מתיחת בטן!

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

17/01/2012 | 20:02 | מאת: אירן

בנות יקרות, שלום! אני בת 31 ועומדת לבצע ניתוח מתיחה לאחר שלוש לידות:) אני רק עכשיו נכנסת לכל העניין הזה ומתחילה לחפש איפה ומה והייתי מאד מאד שמחה אם בנות שכבר עברו את זה או מבינות יותר ישתפו אותי במידע ובניסיון שלהן. איםה אתן ממליצות לעשות. ממה להזהר? מה כדאי לברר. כל מידע שעולה בדעתכן שיכול לעזור לי לבחור את המקום היותר טוב והיותר משתלם ולצאת מרוצה! תודה מראש לכולן!

21/01/2012 | 08:27 | מאת: שרי

היי ארן, בדיוק לפני שנה עברתי ניתוח למתיחת בטן אצל ד"ר טלי פרידמן. היום אני בת 43 והד"ר (קוראת לה קוסמת ופייה שמגשימה חלומות) החזירה אותי כמה שנים טובות אחורה לגוף של בת 18 (הסתובבתי כל הקיף עם בגד ים ביקיני). אני מאד מרוצה והתוצאות מדהימות. אין מה לחשוש וניתוח למתיחת בטן ממש לא כואב, הכאבים ממש בקטנה ליומיים שלושה ועובר. אומרים שאחרי שבועיים של החלמה את חוזרת לפעילות מלאה. אני כבר אחרי שבוע חזרתי לפעילות, אומנם שמרתי על כללי הספר לא הרמתי כבד וכו', אבל בהחלט חזרתי לעצמי, כל גוף וההחלמה שלו (בעבר עברתי שתי ניתוחים קיסריים, וזוכרת תכאב של הניתוחים הנ"ל ולא את הכאב של ניתוח למתיחת בטן). בנוסף עברתי אצל ד"ר טלי פרידמן ניתוח להרמה והגדלת חזה ללא סיליקון, היות ואחרי ההריונות החזה התרוקן, נפל ונהפך ממש לשקיות שוקו. מאד חשוב לבחור את המנתח הנכון. חשוב שיהיה סבלני ואוזן קשבת. חשוב להרגיש חופשי עם אותו מנתח לספר ולבקש בדיוק מה את רוצה וזאת הרגשתי חופשי רק עם ד"ר טלי פרידמן, מה שלא מצאתי אצל מנתחים אחרים. שווה ללכת לייעוץ, הרוגע, הביטחון, המומחיות בנושא והסבלנות שהיא משדרת כלפי הלקוח פשוט מרגיע. אשמח לעזור לעוד שאלות ואפילו לשלוח לך תמונות שלי לפני ואחרי הניתוח. המייל שלי [email protected]. בהצלחה, שרי.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן