אחרי דיאטה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/12/2011 | 23:48 | מאת: גיא

הי, אני בן 22 לפני הדיאטה שקלתי 114, 1.90- BMI- 31.58, כיום המצב הוא 78.וBMI של 21.72. לצערי נשארתי עם מצבור של שומן באיזור הבטן שלא השתנה ב3-4 קילו האחרונים(לפי מדידות) ובמותניים באיזור שקרוב לגב יותר, מה שיוצר חוסר פרופורציות בגוף- פלג גוף עליון צר, איזור בטן ומותניים רחב ורגליים דקות וצרות. הנושא מפריע לי ביותר, אך הבעיה העיקרית היא הסימני מתיחה, שנמצאים לכל אורך הבטן והמותניים- לפי ספרתי יש כ30 על כל האיזור הנ"ל, ולצערי הם עוברים את איזור הטבור בגובה שלהם. אני יודע שאני צריך להגיע לפגישה, אך אני עדיין מברר מידע כי אני נמצא בשירות צבאי עד סוף שנה הבאה. מה אני יכול לעשות, לפי מה שהבנתי אין שום "תרופה" לסימני המתיחה שתגרום לשינוי קיצוני, רק מתיחת בטן, אבל אין לי עור רפוי כל כך, והסימנים עוברים את הטבור. עוד בעיה היא שאיבה והמסת השומן. גם אם אני אשאב ואפטר מהשומן שנשאר עדיין ישאר לי סימני מתיחה על הבטן והמתניים. מה אני יכול לעשות? אני מפספס פה משהו? תודה!

גיא שלום, אתה למעשה סובל מעור עודף, ומצב זה לא ישתנה עקב פעילות גופנית, שאיבת שומן או הרזיה נוספת. גם סמני המתיחה אינם הבעיה המרכזית, והם רק עדות לכך שהעור באזור הבטן והמותניים פגוע ואינו מסוגל להתכווץ יותר. סמני המתיחה הנן צלקות פנימיות בעומק העור המעידות על איכות עור ירודה. ניתן לטפל בבעיה שציינת באמצעות ניתוח לעיצוב הגוף. על מנת שתתרשם מהשינוי הנכר אני ממליצה שתגיע לייעוץ ותצפה בתמונות של מטופלים אשר סבלו מבעיה דומה. לתאום פגישה עימי אנא צלצלי לשגית 050-7755393, שנה אזרחית בריאה!

31/12/2011 | 12:14 | מאת: גיא

תודה! מה אפשר לעשות לגבי סימני המתיחה שנמצאים מעל הטבור? מתיחת בטן לא תועיל במצב כזה. ניתוח לעיצוב הגוף, הכוונה למתיחת בטן ושאיבת שומן? איך שאיבת שומן תשפיע על איזור עם סימני מתיחה? האיזור יהיה רפוי יותר או מתוח אותה? שנה אזרחית טובה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן