מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

27/12/2011 | 17:35 | מאת: גלית

שלום רב עברתי לפני חודש וחצי ניתוח מתיחת בטן+שאיבת שומן ואחרי הניתוח גיליתי שיש לי חום ולאחר בדיקות גיליתי שקיבלתי זיהום והבטן התחתונה לא רק שהיא נפוחה אלא מרגישה כאילו שיש לי אבן בתוכה כמו כן גם הטבור ממש לא רך והרופא אמר לי שזה יתרכך עם הזמן ועלי לציין שבגלל שקיבלתי זיהום אז רופא המשפחה אמר שבגלל שהכבד קיבל זיהום אז יכול להיות שתהיה לי נפיחות אבל כרגע התוצאות תקינות ועדיין הבטן התחתונה והמפשעות לא רכות זה נורמלי ויקח זמן שזה יתרכך או שאשאר עם תחושה כזאת לצמיתות?

שלום גלית, לא ציינת האם עברת הדמייה. מדבריך נשמע שייתכן וקיימים נוזלים בדופן הבטן; באם קיימת קולקציה נוזלית מומלץ לנקזה. אני ממליצה שתשובי למנתח, לצורך בדיקה וקבלת הסבר מפורט באשר לתלונותיך. החלמה מהירה !

28/12/2011 | 16:18 | מאת: גלית

הייתי אצל המנתח הוא אמר שזה לא נוזלים ואפילו שאל אם השמנתי ..מאז הניתוח יורדת במשקל ושומרת כמה שאני יכולה כי אני עדיין סובלת ולא שוכחת את הכאבים שחטפתי.. מה זה הדמיה?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן