בודי טייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

25/12/2011 | 11:03 | מאת: גלית מנחם

שלום, אני בת 44 לאחר שלושה ניתוחים קיסריים.סובלת ממבנה של בטן גבוהה ושמנה במיוחד, בשאר חלקי הגוף אין מצבורי שומן בולטים.BMI - 29. האם שיטת הבודי טייט יכולה להוות פתרון מתאים עבורי?

שלום גלית, מדבריך נשמע שעודף המשקל אינו הגורם המרכזי לבעיה של הבטן הבולטת. כנראה מדובר בבעיה של רפיון או התרחקות של שרירי הבטן, מצב הקרוי דיאסטזיס. את הבעיה הזו ניתן לתקן באמצעות תפירת שרירי הבטן בניתוח מתיחת בטן. במהלך הניתוח מוסר גם העור העודף ונשאב השומן העודף על מנת לעצב את כל האזור. בודי טייט הנו שם של מכשיר לשאיבת שומן ונשמע שזה אינו הפתרון המלא לבעיתך.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן