מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/12/2011 | 15:36 | מאת: לינה

היי לפני חודשיים עברתי מתיחת בטן + שאיבת שומן אני כל כך מיואשת מהתוצאות כי מה שידוע לי שהסימנים שמעל הטבור יישארו אך ירדו למטה ופני הניתוח המנתח הסביר שלא יישארו לי סימנים מעל הטבור ויש לי עדיין סימן מעל הטבור וכמובן שהבטן שלי עדיין נראית גדולה שהוא לא ממש שאב לי שומן מספיק אז שאלתי אם יש מצה לחזור על הניתוח או אם יש פתרון אני לא נהנית בכלל מהבטן ותודה רבה

לינה שלום, תוצאות סופיות לאחר ניתוח מתיחת בטן ניתן להעריך כחצי שנה מהניתוח. במהלך זמן זה המטופל חוזר לפעילות גופנית, הבטן מתכנסת עוד יותר והבצקות חולפות. במידה והתוצאות לא יהיו יפות בעיניך אני ממליצה שתשוחחי על הנושא עם המנתח. תקון של מתיחת בטן הייתי מבצעת כחצי שנה- שנה מהניתוח, בתלות בבעיה הקיימת.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן