הרמת חזה נפול :(

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

13/12/2011 | 02:14 | מאת: עינת

שלום רב, אני בת 38 לאחר 2 לידות + הנקות (אחת מהן של תאומים..). החזה שלי נראה מבוגר בהרבה לגיל שלי, הרבה יותר ממה שהוא אמור להיראות. מאז ההנקות הוא פשוט צנח ולא התרומם. יש לי חברות שגם ילדו והניקו והחזה שלהן במצב הרבה יותר טוב משלי. אחת החברות שלי השתמשה במוצר טבעי שנקרא נטורל בי והוא עזר לחזה שלה לחזור להיות במצב כמעט כמו לפני לידה. רציתי לשאול אם את מכירה את המוצר הזה ומהי דעתך עליו? זה האתר שלהם: http://www.naturalbe.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=16&Itemid=104 תודה, עינת (המיואשת אך אופטימית)

הי עינת, איני מכירה את התכשיר, ולא נתקלתי במידע רציני מקצועי אודותיו. חשוב להבין שהשינויים ההורמונליים המתרחשים בגופך לאורך השנים משמעותים הרבה יותר מרמת ההורמונים הנמצאים בתוספי מזון כאלו או אחרים, וחשוב יותר, השינויים בצורת השד עם השנים כוללים שינויים בנפחו, אולם לרוב קיים אלמנט של צניחה עקב התרופפות עור השד. שד קטן יחסית עם צניחה קלה ניתן לתקן באמצעות שתל (הגדלת חזה), אולם אם השד גדול וכבד או אם הצניחה משמעותית, יהיה צורך לעצב את השד בניתוח הרמת חזה. לידיעתך, התקן למניעת הריון עם תוספת הורמונים, משפיע גם על החזה ויכול להשיב נפח שאבד בשד. זכרי שבתכשירים צמחיים לעיתים מוכנסים הורמונים שונים, התכשירים הללו לא נבדקים בצורה מעמיקה כמו שנבדקות תרופות ולעיתים אנו נתקלים בתכשירים "צימחיים" בהם נמצאים חומרים פעילים אשר אינם מדווחים כלל. הייתי נזהרת משמוש בתכשירים כאלו.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן