גלי רדיו

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/12/2011 | 16:19 | מאת: גלי

בת 53 עם בטן רפויה ושמוטה ועם זרועות מדובללות אך פוחדת מניתוחים ומוכנה לנסות כל מה שהוא לא ניתוח. האם גלי רדיו יכולים למצק בטן וזרועות? האם גלי רדיו מקרינים או מסוכנים לבריאות? האם בודי טייט יכולים גם למצק? תודה.

שלום גלי, גלי רדיו או כל אנרגיה אחרת המוחדרת לרקמת השומן תגרום לפרוקה חיד עם הווצרות של חום מקומי. החום פוגע ברקמות העמוקות ובתהליך ההחלמה נוצרת הצטלקות פנימית העשויה לגרום להידוק של העור. באם איכות העור בבטנך או בזרועותיך ירודה או שקיים כבר עודף עור, אינך מתאימה לשאיבת שומן, ללא קשר לטכנולוגיה. עודפי העור עלולים להחמיר באם שואבים באינדיקציה הלא נכונה. מומלץ לפנות למנתח מנוסה האמון עליך אשר ימליץ לך מהי הפעולה המתאימה למצבך, שאיבה או מתיחה.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן