מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/12/2011 | 14:35 | מאת: נויה

שלום אני מעוניינת לעבור מתיחת בטן יש לי סימני מתיחה מתחת לטבור, אם אני מבינה נכון במתיחת בטן העור מתחת לטבור מוסר, לפיכך לאחר הניתוח אני לא אראה את סימני המתיחה? אודה לתשובתך נויה

שלום נויה, אכן, במתיחת בטן סטנדרטית העור שמתחת לטבור מוסר, ובמידה ורק שם נמצאים סמני המתיחה, הם יוסרו עימו. את מוזמנת להגיע לייעוץ אישי בטלפון 050-7755393

13/12/2011 | 17:12 | מאת: נויה

היי תודה על ההתייחסות המהירה:-) רציתי רק לחדד האם כל סימני המתיחה שנמצאים מתחת לקו הגובה של הטבור, יוסרו בניתוח ולא ייראו לאחר המתיחה? תודה רבה!

הי נויה, בהחלט תלוי כמה עודפי עור קיימים. באם עודפי העור שאת מתארת הנם מנימליים, יתכן ולא ניתן להסיר אצלך את כל העור שמתחת לטבור. עם זאת, ברוב המטופלות אשר עוברות מתיחת בטן סטנדרטית, מוסר כל העור שמתחת לטבור. אני ממליצה שתגיעי לבדיקה וכך אוכל לענות לך בצורה מדויקת יותר, לאחר שאעריך כמה עור עודף קיים בשפולי הבטן. שבוע טוב

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן