לאחר מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

08/12/2011 | 16:19 | מאת: מימי

לפני 5 שבועות עברתי ניתוח מתיחת בטן ,ועד היום אני סובלת מניפחות בבטן תחתונה ,הרופא אמר שזה יעבור ולא לדאוג ומהיום הראשון עד היום אין שינוי בבטן היא נפוחה וקשה ולפעמים יש התקבציות,רצית ד"ר לשמוע גם דעתך האם זה נורמלי ואם כן כמה זמן זה יקח עד שאני אקבל ממש בטן שטוחה,ולמה חלק מאנשים מקבלים בטן ממש שטוחה מהיום הראשון וחלק לא ,האם הניתוח בוצע לא כמו שצריך? ותודה מראש.

מימי שלום, לרוב קיימת תפיחות קלה בבטן לאחר הניתוח, בשל העובדה שהשרירים שנתפרו לא ממש מתפקדים בשבועות הראשונים מהניתוח. בחודשים הקרובים, לאחר שתשובי לפעילות גופנית הכוללת אימון מכוון לשרירי הבטן תבחיני בשיפור הדרגתי בבלט הבטן.החלמה מהירה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן