שאיבת שומן מהירכיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/11/2011 | 14:31 | מאת: חנית

שלום ד"ר פרידמן - אני יודעת שלא נהוג לתת מחיר ללא פגישה אבל... אני גרה בצפון (מטולה)ושמעתי עלייך המלצות חמות וכבר הייתי בייעוץ אצל שני רופאים מאד מוכרים בתחום אבל אני די מעוניינת לעשות את הניתוח אצלך (ראיתי 2 שאיבות מדהימות שעשית) - אשמח אם תהיה אפשרות לשלוח לי אפילו במייל את המחיר של שאיבת שומן קטנה ובינונית - אני 1.62 ס"מ ושוקלת 52 ק"ג - שני הרופאים שהייתי אצלם אומרים שהשאיבה שצריך לעשות לי בירכיים היא 2-2.5 ק"ג , בבקשה אשמח אם תשלחי לי. תודה

חנית שלום, שלחי בבקשה את פרטי ההתקשרות עימך לאי מייל הבא: [email protected]

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן