ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

18/11/2011 | 21:16 | מאת: קרן

שלום רציתי לדעת האם ניתוח מסוג זה הוא מסוכן? אני מאוד מאוד רוצה לעבור ניתוח זה אבל מפחדת מסיבוכים, יש לי ילדים בבית :-( תודה רבה!

שלום קרן, השילוב של מתיחת בטן ושאיבת שומן מאפשר לשפר את מרכז הגוף, כאשר לעיתים השפור הנו באמת עצום. ברור שלא קיימת פעולה ניתוחית נטולת סיבוכים, אולם בסך הכל מדובר בניתוח בטוח, מאוד שכיח, ועם שביעות רצון גבוהה. שעור הסבוכים המסוכנים בניתוח זה נהנו נמוך מאוד, תוכלי לקבל נתונים מדוייקים כאשר תגיעי לייעוץ. אנא תאמי עם שגית 050-7755393, שבת שלום.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן