עודף עור במותניים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

15/11/2011 | 17:20 | מאת: אורנית

שלום לך ד"ר פרידמן אני בת 39 ,עברתי לפני עשר שנים מתיחת בטן לאחר הריון ראשון ,שהיה לפני 18 שנה ,נישאתי בשנית ועברתי עוד 2 הריונות ,עליתי קצת במשקל ובהריון האחרון ממש רזיתי עכשיו אני רזה אך יש לי במותניים עודף עור וביריכיים הפנימיות העור שלי נפול וגם הישבן מקומט זה ממש מגעיל אותי ועם בגדים הגוף שלי מושלם ,אני ממש שונאת את זה האם ניתן לטפל בטיפולים למיצוק העור או בהזרקות חמצן או שחייב ניתוח

אורנית שלום, את מתארת מצב של עודפי עור היקפיים, הכוללים את צידי האגן והעכוז, והירך הפנימית.במצב כזה לעיתים קיים גם עודף עור בשפולי הבטן. הטיפול הנו ניתוחי ולא אחר, ויש להתאימו למבנה גופך ולבעיה הספציפית לך. בניתוח אני מעצבת את אזורי הירך הצידית והעכוז, וניתן לשלב גם עיצוב של אזור הבטן במידה ואכן את זקוקה לו. הטיפול בירך הפנימית הנו מתיחת ירך פנימית. במידה ואת מעוניינת להגיע לייעוץ אנא פני לשגית בטלפון 050-7755393, להתראות!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן