לטפל בבטן עכשיו, או לגמור עם הריונות קודם?

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/11/2011 | 21:47 | מאת: יעלה

שלום ד"ר, אני לאחר לידות, והבטן שלי נראית זועה. רזה, אבל עם עור רפוי, ומלאה כולה במליון סימני מתיחה, והפופיק נעשה מוזר מאד- כלפי מטה, עם קפל עור מעליו. גם אני מרגישה שהשרירים מאחוריו "נפרדו" לצדדים, מרגישה שקע באמצע אני מאד רוצה לטפל בכל העניינים, אבל מתכננת עוד 2 הריונות... אין ברירה אלא לחכות עוד כמה שנים?? אשמח לתובנות

שלום יעלה, כאשר ההריונות רלוונטיים לשנים הקרובות אני ממליצה להמתין עם הניתוח עד להשלמתם. במידה וההריונות אינם רלוונטיים לשנים הקרובות והבעיה בדופן הבטן חמורה מאוד ופוגעת באיכות חייך, אזי ניתן לנתח קודם. עיצוב דופן הבטן לא מפריע להריון עתידי להתפתח.

14/01/2012 | 23:55 | מאת: פרומה

שלום, יש לי מצב מאוד דומה לזו של יעלה. רציתי לדעת האם המנתח שאני אמורה לפנות אליו הוא כירורג או פלסטי? במידה ויש לי גם בקע טבורי וגם בטן מאוד לא אסטתית?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן