שאלה לד"ר פרידמן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/11/2011 | 19:52 | מאת: יעקב

שלום אני מתעניין לגבי ניתוח הקטנת חזה גבר ורוצה לשאול האם מבצעים את הניתוח הזה גם אם למנותח יש מעט עודף משקל? כלומר לשאוב את השומן רק מאיזור החזה כי הוא זה שמפריע. תודה

יעקוב שלום, חזה מוגדל בגברים הנה תופעה שכיחה יחסית, אשר לרוב לא ברורה סיבתה. בהחלט יכולה להיות קשורה עם השמנה ולכן כאשר מגיע צעיר עם עודף משקל ושד מוגדל ושומני, אציע לו לרדת במשקל על מנת לראות האם השד יקטן. עם זאת, רוב הגברים המלאים הפונים אלי אינם מעוניינים או יכולים לרדת במשקלם ואז בהחלט אבצע את השאיבה תוך התחשבות במבנה גופו של המטופל.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן