שיאבת שומן ומתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

16/10/2011 | 20:32 | מאת: חיים

אני רוצה לדעת כמה עולה לעשות שאיבת שומן ואחריי השיבה מטיחה שלא יהיה רעוע אחרי השאיבה אני יודע שצריך לרדת במשקל ל-80 קילו ומטה שיראו שינויים אחריי השאיבה

שלום חיים, לא מסרת פרטים באשר להיקף השאיבה הרצויה והאזור הרלוונטי. באופן כללי, הדרך הנכונה לרדת במשקל הנה באמצעות דיאטה ולא באמצעות שאיבת שומן, בשל סיבות רבות ובהן- ירידה במשקל עקב דיאטה תגרום לירידה הדרגתית בנפח באזור מסויים וכך העור יתכווץ בצורה הטובה ביותר. באמצעות שאיבת שומן אנחנו מוגבלים בנפח הנשאב, כאשר מעבר לנפח מסויים, שעור הסבוכים עולה. שאיבת השומן מיועדת לעיצוב הגוף: להסיר מצבורי שומן עקשניים במקומות אשר לא הגיבו לירידה במשקל. לא תמיד קיים צורך למתוח את העור לאחר שאיבה. אתה מוזמן להגיע לייעוץ אישי, אנא צלצל ל-050-7755393, חג שמח

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן