שאיבת שומן מהמותניים לאחר לידה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

12/10/2011 | 16:58 | מאת: מיכל

שלום טלי, כבר זמן רב שאני מעוניינת לעבור שאיבת שומן במותניים, ואף הייתי אצלך בפגישת יעוץ לפני מספר חודשים. החלטתי לדחות את העניין כי ניסיתי להיכנס להריון, וכעת אני באמת בהריון... אני עדיין מעוניינת לעבור את שאיבת השומן לאחר הלידה, ורציתי לשאול כמה זמן מומלץ להמתין מהלידה ועד שאפשר ובטוח לעשות את השאיבה? תודה רבה!

שלום מיכל, באשר לשאיבת שומן לאחר הלידה, בטוח לבצעה החל מ-6 שבועות לאחר הלידה אולם אני ממליצה להמתין לפחות כ-3 חודשים לאחר הלידה מתוך שאיפה שמשקלך יחזור למשקל הקבוע בזמן זה. בנוסף, לוקח זמן עד שעצמות האגן חוזרות למבנה שקודם ללידה, ועם הגיל וההריונות פרק הזמן הזה מתארך. מטרת שאיבת השומן הנה לעצב אזור בו קיים עודף שומן אשר אינו מגיב לירידה במשקל ולכן מומלץ שתגיעי למשקל האופטימלי מבחינתך טרם הפעולה. מזל טוב על ההריון ובהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן