ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

05/10/2011 | 19:32 | מאת: נטע

שלום, אני בת 34, כל חיי סבלתי מעודף משקל, ניסיתי דיאטות שונות אך לא הצלחתי להחזיק מעמד. כיום אני שוקלת 105 (גובה 170), ומתעניינת בשאיבת שומן שאולי באמצעות התהליך הזה אוכל לרדת במשקל. האם זה יכול להתאים לי? עוד שאלה, האם אחרי שעושים את הניתוח נשארות צלקות?

נטע שלום, על פי הנתונים שמסרת, משקלך עדין גבוה מהרצוי, גם מבחינה אסתטית וגם מבחינה בריאותית. לצערנו, דיאטות לעיתים קרובות נכשלות לטווח ארוך, זאת בקרב מרבית המטופלים (קיימות עבודות הכוללות מטופלים רבים המוכיחות זאת). מטופלים הסובלים מהשמנת יתר עם BMI מעל 35 (שלך 36) צריכים לשקול בצוע ניתוח להרזייה, לבטח אם ההשמנה גורמת לבעיות רפואיות נלוות. ניתוח לשאיבת שומן אינו כלי להרזייה, הנפח שניתן לשאוב הנו מוגבל ואת עלולה להתאכזב גם מבחינה אסתטית.אם תצליחי לרדת עוד במשקלך, וישארו אזורים בהם מצבורי שומן שלא יגיבו לדיאטה, אז ניתן יהיה לשאוב אותם ולסייע לך מבחינה אסתטית... החתכים הניתוחיים מהשאיבה הנם מינימאלים, 0.5 ס"מ ופחות.חתכים מחלימים באופן נורמאלי כצלקות ואלו אינן נעלמות אולם מתבהרות ניתן להסתיר לפחות את חלקן באזורים המכוסים ע"י הלבשה תחתונה.בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן