עפולה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

01/10/2011 | 16:58 | מאת: מוניק

שלום רב.אני בת 39 ומעוניינת לבצע שאיבת שומן בירכיים.רציתי לדעת מהן העלויות ואיך מתבצע התהליך.

מוניק שלום, שאיבת שומן בירכיים יכולה להתבצע בהרדמה מקומית או כללית, בהתאם לנפח השאיבה, מספר האזורים והעדפתך האישית.מטרת השאיבה הנה לעצב את הירכיים, ניתן להפחית מצבורי שומן בירך הצידית, בפנים הירכיים או באזור הברכיים. בבואך לייעוץ, אוכל להמליץ לך על אזורי השאיבה הרלוונטים עבורך, על מנת להשיג תוצאה מכסימלית.השאיבה הנה הליך זעיר פולשני, ז"א שמבוצע דרך חורים זעירים, דרכם מוחדרות צינוריות עם חורים השואבות את השומן. לאחר השאיבה יש ללבוש מחוך צמוד לחודש, אשר יפחית את הצטברות הנוזלים ויזרז החלמה. העלויות משתנות בהתאם לנפח השאיבה,מספר האזורים הרלוונטיים, חדר הניתוח, והמנתח. במידה והנך מעוניינת להגיע לייעוץ אנא צלצלי לשגית 050-7755393 שנה טובה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן