בודיטייט

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

20/09/2011 | 15:01 | מאת: סטודנט

האם את מבצעת שאיבת שומן בבודי טייט?אם כן איפה אפשר לקבוע פגישת יעוץ איתך?

שלום לך, אני מבצעת שאיבות שומן באמצעות טבנולוגיות מגוונות, גם באמצעות הבודי טייט. לתאום פגישה צלצל בבקשה לשגית 050-7755393, נתראה בקרוב!

20/09/2011 | 21:14 | מאת: סטודנט

עוד שאלה..לא ציינתי את גילי אני בחור בן 27 שמתאמן ושומר על תזונה.אך ישנם שומנים בבטן שאינם יורדים.בנוסף לפני כשנתיים גיליתי שאני נשא של hiv אני מטופל ומאוזן CD4 תקין ועומס נגיפי 0.הרופא המטפל אמר שאין שום בעיה לעבור כל ניתוח כירורגי וכל שכן בודי טייט..רציתי לשאול אם יש איזשהוא CONTRAINDICATIONלנשא בריא לעבור פרוצדורה פשוטה זאת?

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן