מתיחת עור לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

11/09/2011 | 09:08 | מאת: ענת

שלום, לאחר הורדה של 40 ק"ג ממשקלי נותרתי עם עור רפוי בזרועות ובירכיים, שוקלת להגיע לניתוח מתיחה. שאלתי היא בנוגע לזרועות: האם תיוותר צלקת לכל אורך השרוע או שיש שיטות להסתרת הצלקת מתחת לבית השחי? ומה לגבי הירכיים: האם הצלקות במתיחה הן משמעותיות ונראות לעין. אודה לתשובתך המהירה

ענת שלום, במידה ועודפי העור משתרעים לאורך הזרוע, החךת הניתוחי יהיה לוארכה. ודאי שניתן למקם חתך רק בבית השחי, אולם באמצעותו אנו מוגבלים בכמות העור שניתן להסיר. מנסיוני, לאחר ירידה נכרת במשקל עודפי העור נמצאים לאורך כל הזרוע ולא רק באזור בית השחי. ניתן למקם את החתך כך שלא נראה במהלך מרבית תזוזות הגפה. באשר לירכיים, גם כאן תלוי מה מיקום עודפי העור וחומרתם.כאשר העודף הנו לאורך הירך כולה, בהתאם לו יהיה החתך. כאשר העודף יחסית קל וסמוך למפשעה, ניתן להסתיר את החתך באזור המפשעה. הצלקת שלאורך פנים הירך יחסית מוסתרת ולרוב לא נראית בהסתכלות מלפנים.בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן