היי טלי

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

28/08/2011 | 13:47 | מאת: *** ****

אני בחור בן 25. לפני כ-4 שנים עשיתי דיאטה והשלתי 35 קילו. כיום אני שומר על משקל ממוצע 66 קג', גובה 1.65. בעייתי היחידה היא הבטן התחתונה שנותרה לה כמו כרית מעצבנת . שאלתי היא האם ניתן לעבוד על הבטן להמיס את השומן ולמתוח את העור ע"י עבודה במכון כושר? או שחובה עליי לעשות את הניתוח למתיחה ושאיבה? ניסיתי לבדוק באתרים את הנושא אך הדעות סותרות והתשובות אינם ברורות.

שלום לך, על פי המידע שמסרת, נשמע שיש מידה מסויימת של עודף עור בשפולי הבטן, אותו ניתן להסיר בניתוח מתיחת בטן. מובן שצריך להתרשם ממך בבדיקה ולהעריך האם נותרו גם מצבורי שומן אותם ניתן לשאוב אולם כנראה מדובר בעודף עור.פעילות גופנית חשובה לשמירה על המשקל אולם לא תמתח את עור הבטן.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן