איזור רדום גם לאחר שנתיים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

06/08/2011 | 14:26 | מאת: דבי

שלום , אני עברתי ניתוח מתיחת בטן ללא שאיבה לפני שנתיים. ויש איזור מאוד מסויים ליד הטבור שהוא רדום היינו אני לא מרגישה את המקום. האם אני יכולה לעשות משהו בנידון. עברתי בעבר טיפוליים לימפדמים לניקוז הנוזלים לאחר ניתוח. גם שאני עושה התעמלות איזור הבטן מתקשה מאוד, והתחושה לא נעימה. מה ניתן עוד לבדוק בנושא

שלום דבי, לעיתים רחוקות לא שבה התחושה לאזור מסויים, אופייני זה העור שנמצא תחת הטבור. אם עברו שנתיים אני מניחה שהתחושה לא תשוב באותו המקום, לפחות לא באופן מלא. זוהי תופעה ידועה, מוכרת, וצריך להתמודד עימה.נסי להמנע מלחץ ממושך או חום לא מבוקר במקום בו התחושה אינה שלמה, על מנת למנוע פציעה של העור. התופעה של ההתקשות לדעתי תלך ותשתפר עם הזמן, התעמלות חשובה ויש להמשיך בה. את חופשיה לבצע את כל הפעולות. בנוסף, נסי לעשות מסאזים באופן עצמאי לאזור כאשר תרגישי את ההתקשות. אני משוכנעת שאת נהנית מתוצאות הניתוח!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן