ירושלים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

22/07/2011 | 10:26 | מאת: חלד

אישתי בת 39 ,מעונינית בשאיבת שומן-ירכיים. האם אפשר לקבל הספר לגבי תופעות הלווי , והאם הגיל שלה מתאים . תודה רבה

שלום חלד, שאיבת שומן הנה אחת מהפעולות השכיחות ביותר שאנו מבצעים. כאשר איכות העור תקינה, אין עודף משקל משמעותי, וקיים מצבור שומן לא פרופורציונאלי אשר לא ניתן להפתר ממנו, ניתן בהחלט להנות משאיבת שומן. מדובר בפעולה ניתוחית, ניתן לבצעה בהרדמה מקומית או כללית, בהתאם לנפח השומן הנשאב, למספר האזורים ולשאיפת המטופל. ככל שהשאיבה קטנה יותר כך ההחלמה קצרה יותר. בשאיבות קטנות, של עד חצי, או 1 ליטר ניתן לחזור לפעילות רגילה תוך מספר שעות. שאיבות גדולות יותר ידרשו החלמה ארוכה יותר, ומובן שתהליך ההחלמה מאוד אישי. יש לזכור שלמרות שמדובר בפעולה זעיר פולשנית (חתכים ניתוחיים קטנטנים), מדובר בהליך ניתוחי שאינו נטול סבוכים ואלו חייבים להיות מובהרים היטב על ידי המנתח. לפני ביצוע כל הליך ניתוחי יש לוודא שמנתח פלסטי מומחה הוא מבצע הפעולה, ולא להתפתות לפתרונות קסם המבטיחים "תוצאות מהירות ללא ניתוח".

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן