מתיחת בטן ומתיחת פנים

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

07/07/2011 | 12:41 | מאת: דובשנית

האם יש אפשרות לבצע ניתוח אחד למתיחת בטן ומתיחת פנים ואם אפשר לקבל סדר גודל למחיר הניתוחים? (הדגשה על סדר גודל)!!! תודה מראש,

שלום לך, ניתן לבצע את שני הניתוחים שציינת בו זמנית, בתלות בהיקפי הניתוחים הצפויים, ומצבה הגופני הכללי של המטופלת. ניתן להציע שילובי ניתוחים למטופלים בריאים, להם אין מחלות רקע פעילות. באם קיים יתר לחץ דם למשל, הייתי ממליצה על פיצול בין הפעולות הללו מטעמי בטיחות. אבקש שתשוחחי עם מנהלת המרפאה לצורך קבלת עלויות 050-7755393, בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן