אז מה באמת עושים אם נשאר

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

14/06/2011 | 01:54 | מאת: מתעניינת

עודף עור לאחר שאיבת שומן מהבטן? א'א ל"שפץ" אותו תוך כדי ההרדמה של השאיבה?

שלום לך, לעיתים מראש אני מעריכה שישאר קפל עור קטן וממליצה להסירו באותו ניתוח של שאיבת השומן. במידה ואני יודעת מראש שיהיה עודף עור אני מבצעת שאיבה בלבד רק אם המטופלת מבינה ומסכימה שנבצע מתיחת בטן בשלב מאוחר יותר, באם העור לא יתכווץ כפי שאני מעריכה והיא תהיה מעוניינת בבטן מתוחה. מתיחת בטן זהו ניתוח מאוד אפקטיבי, בעל תוצאות משמעותיות ומטופלות רבות מדווחות שמשנה להן את החיים.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן