אני עומדת לעבור הקטנת חזה חינם וקראתי שיכולה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

09/06/2011 | 14:12 | מאת: גדולה

להיות בעיה שהגוף דוחה את שתלי הסיליקון. לא ניתן לבדוק את רגישות הגוף לסיליקון לפני הניתוח? ומה באמת קורה אם הגוף דוחה אותם לאחר הניתוח?

שלום לך, את מציינת שהנך לפני ניתוח הקטנת חזה. בניתוח זה מוסרת רקמה עודפת מהשד, והשד מעוצב בצורה יפה וצעירה. בניתוח כזה לא משתמשים בשתלי סיליקון כך שאינך צריכה להטריד את עצמך בנושא זה. עם זאת, חשוב שתפגשי עם הרופאים המנתחים ותקבלי מידע באשר לפעולה הספציפית אותה את צפויה לעבור.בהצלחה!

14/06/2011 | 18:34 | מאת: נורית

אני מאוד מבינה את הלחץ שאת נמצאת בו... מתוך ניסיון... עברתי בחיי מספר ניתוחים שבניהם 3 כירורגים פלסטיים... האחרון שבניהם לפני 9 חודשים ניתוח מתיחת בטן מלא (אורכית ורוחבית) + תיקון 5 בקעים בבטן... דבר ראשון... יכולה לספר לך שאני מאוד מרוצה מהתוצאה של הניתוח מתיחת הבטן... נותחתי ע"י ד"ר טלי פרידמן... שכאן המקום לציין שהיא רופאה בחסד גם מאוד מקצועית וגם מאוד אנושית... קשה למצוא רופאים במעמדה שלה שלא חוטאים בחטא ביוהרה. (לידע כללי את הניתוח עברתי בבית חולים אסף הרופא דרך מימון קופת חולים... לא בפרטי אלה בציבורי) עכשיו לענינו מאוד חשוב שתהיה שלמה עם הבחירה שלך את הרופא שינתח אותך... הצלחה של הניתוח מאוד תלייה בהתאמה בין ברמת הצפיות שלך לתוצאה... בשונה מניתוח כירורגי כללי (טיפול באברים פנימיים) ניתוחים בפלסטיקה הם חיצונים ואם את תהיה לא מרוצה גם אם כולם יחשבו אחרת הניתוח לא יצליח. כדי ללמוד על הרופא שאמור לנתח אותך עליך דבר ראשון לדבר איתי ולשתף אותו בפחדים שלך... את גם יכולה לבקש ממנו לתת לך לראות תוצאות של ניתוחים קודמים שלו ואפילו לבקש ממנו לדבר עם מנותחים שלו... על דאגה זה נהוג. אני הייתי בקשר עם המנתחת שלי הרבה חודשים לפני הניתוח בפועל הגעתי למרפאת חוץ והיא הסבירה לי כל מה שרציתי לדעת (הייתי מגיעה עם רשימת של שאלות) גם כאשר חזרתי על אותם שאלות היה לה את הסבלנות להסביר... היא גם עזרה לי להגיע לידי הבנה מתי מיצית את הירידה במשקל והראתה לי צילומים של ניתוחים שביצע ואפילו דיברתי עם מנותחים שלה כדי לקבל חוות דעת שלהם מהפן האישי... כמו מה אני ארגיש בכל התהליך ומה כדי לעשות כדי לעזור לעצמי ועוד... עליך לעשות עבודת הכנה טוב... כי ניתוח מתיחת בטן הוא ניתוח מורכב שמצריך רופא פלסטיקאי עם ניסיון בעיצוב הגוף... חשוב מאוד לעשות הכנות מקדימות לגוף הן מבחינה שלא יהיו חסרים והן להיות בשיא הבריאות כדי להחלים מהר ללא סיבוכים. מקווה שעזרתי לך. נורית.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן