מתיחת בטן לאחר הרזיה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

04/06/2011 | 11:33 | מאת: יעל

שלום, כמה זמן אחרי ניתוח שרוול מומלץ לעבור מתיחת בטן? האם חייבים להגיע למשקל תקין לפי בי.מ.איי. או שפשוט כשמפסיקים לרזות אפשר לעשות ניתוח? לי יש כבר עכשו עודפי עור גדוליפ במיוחד באזור הבטן שמפריעים לי כבר עכשו. האם אפשר להתנתח גם דרך קופ"ח? האם את מנתחת דרך הכללית? תודה על תשובתך.

יעל שלום, לרוב מגיעים למשקל הרצוי כשנה לאחר ניתוח שרוול ולאחר מכן מומלץ להמתין מספר חודשים בהם המשקל מתייצב. חלק מהמטופלים מגיעים ל- BMI (גובה חלקי משקל בריבוע)) תקין וחלק נעצרים ב- BMI התואם לעודף משקל, וזה גם בסדר. אמנם קיימים מקרים בהם המטופל מתחיל ממשקל מאוד גבוה ונעצר כאשר משקל גופו עדין גבוה, בהם נסיר עודפי עור בשפולי הבטן להקלה על הגיינה ותפקוד אולם ההמלצה הנה לרדת ל-BMI של 35 ומטה לצורך מתיחת בטן. אני תמיד מנסה לסייע למטופלים לקבל טפסי 17 לניתוח, אולם רק חלקם יקבל מימון דרך הקופה, וזה כאשר יש עדות לדלקות חוזרות תחת קפלי העור או אם קיימות בעיות נפשיות מגובות ע"י פסיכיאטר.את מוזמנת לפנות אלי בשאלות נוספות 050-7755393

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן