מתיחת בטן + הרמת חזה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

29/05/2011 | 08:08 | מאת: מיכל

שלום לך .. ! בחודש הבאה אני אמורה לעבור מתיחת בטן מלאה כולל שאיבה בבטן ובמותנים .. + הרמת חזה ללא שתלים אני מטר שישם שוקלת 62 בת 25 רציתי לישאול האם אפשר לבצע את הניתוח בזמן מחזור חודשי אם זה יצא ככה ?? והכי חושב אני אמא ל 3 ילדים ויש לי תינוקת בת 11 חודש.... ככמה זמן לאחר ניתוח כזה אני יוכל להרים אותה על הידים .. מאוד חשוב לי לדעת .. אם מותר ..או שאני פיזית לא יוכל ?... תודה רבה .. !!

מיכל שלום, אין מניעה לעבור את הניתוח בזמן מחזור חודשי. אני ממליצה למטופלות שלי לא להרים את הילדים לפחות חודש מהניתוח. פיזית יהיה קשה ובעיקר כמניעה על מנת שהחיבור בין השרירים בבטן לא ייפגע עקב המאמץ. שיהיה לך בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן