שאיבת שומן

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

26/05/2011 | 09:28 | מאת: אתי

אני מעונינת בשאיבת שומן באזור הירכיים והישבן ,מתכננת הריון לאחר השאיבה , האם ההריון ישפיע על תוצאות השאיבה?

שלום אתי, ההריון עשוי להשפיע על תוצאות השאיבה, לפחות זמנית, משום שמרבית הנשים מעלות במשקלן במהלך ההריון, כאשר חלק מהמשקל הנו עקב השמנה נטו. כתוצאה מההריונות והעליה במשקל הנלוות להם, חלק מהנשים נוטות לצבור שומן עיקש בבטן, בירכיים ובאגן. ולכן אם את מתכננת הריון קרוב, נשמע הגיוני לבצע את השאיבה לאחריו, אחרי שצורת הגוף ומשקלך יתייצבו. כך תוכלי להשיג את מכסימום הרווח מהשאיבה. בהצלחה!

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן