שאיבה+ מתיחה

דיון מתוך פורום  מתיחות בטן ושאיבות שומן

23/05/2011 | 22:03 | מאת: יעלי

לפני כ- 6 שנים עברתי שאיבת שומן + מתיחת בטן עם השנים השומן חזר לזרועות ולגב העליון למרות שמירה על תפריט מאוזן + ספורט השומן לא נעלם והמשקל רק עולה במקום לרדת. כ- 3 שנים לאחר הניתוח נכנסתי להריון ועברתי ניתוח קיסרי הבטן חזרה האם ניתן לעשות משהו בנדון או שצריך לחזור על הניתוח מחדש. אשמח לתשובתך במיוחד לעניין הזרועות והגב העליון זה נורא מציק.

הי יעלי, את מתארת תופעה בה מסירים מצבורי שומן באזור מסויים בגוף, ובשל עליה במשקל השומן נצבר היכן שנותרו תאי שומן רבים ובמקרה שלך זה הגב והזרועות. נשמע שבאזורים אלו קיימים מצבורים של תאי שומן אשר במידה ונשאב את חלקם, האזור יקבל פרופורציות אסתטיות יותר. הנטיה לעלות במשקל הנה אופיינית לעליה בגיל, כאשר נשים רבות מתקשות להפתר מהשומן שצברו סביב ההריונות. מובן שאם תצליחי לרדת במשקל, מצבורי השומן הללו יעלמו. באשר לבטן, אם קיים עודף עור משמעותי ניתן לטפל בו באמצעות מתיחת בטן חוזרת. אין עם זה בעיה או סיכון. במידה ומדובר רק במצבורי שומן עם איכות עור טובה, יתכן ושאיבה תספיק.

מנהל פורום מתיחות בטן ושאיבות שומן